Hoe Afvallen

Cambridge-consulent opent praktijk in Veendam
CAMBRIDGE – Henrieke Jonker heeft haar praktijk “Slim 2gether” in Veendam geopend. Zij maakt onderdeel uit van de ondernemers in “het Ondernemershuys” aan het Pieter Sneeuwplein 12 in Veendam. Hier heeft zij zich gevestigd met haar nieuwe praktijk …
Read more on parkstadveendam

Zo verhelp je de top 5 pechgevallen onderweg (VIDEO)
Kijk goed hoe de derailleurwieltjes onder de tandwielen van de cassette staan. Draai je met de klok mee, dan … Het schroefje het dichtst bij jou stelt de buitenste limiet af en regel je bij als de ketting naar de buitenkant afvalt. 3. Remmen werken …
Read more on Sport.be

Waarom krachttraining helpt bij afvallen
Hoe intensiever je sport, hoe meer het zuurstofgebruik zal toenemen. Dit daalt ook weer als je klaar bent met je work-out, maar niet meteen. Ondanks dat je spieren op dat moment niks meer doen. Je zuurstofopname in het lichaam blijft dus tijdelijk …
Read more on Gezondheidsnet