boodschappen-online

Gezond Afvallen

Samen gezond afvallen doe je met Nomobese
Met allemaal hetzelfde doel: op een leuke, verantwoorde manier bewegen en afvallen. Dat schept een band waardoor je net dat stapje extra zet. Naast actief bewegen en gezond eten zorgen behandelingen met het spiertraining- en lymfesysteem voor het …
Read more on Dichtbij.nl

Snel in perfect shape voor de zomer?
Maar ben je je er eigenlijk van bewust dat dit niet gezond is. Je stofwisseling vertraagt als je die hongergevoelens negeert met als resultaat dat je uiteindelijk juist minder goed afvalt. Maar je breekt er ook spierweefsel mee af. Toch zonde, want dat …
Read more on Arena Lokaal

Waarom een appel niet altijd een slim tussendoortje is
Een appel is weliswaar een gezond tussendoortje, maar sommige mensen krijgen alleen maar méér trek van fruit. Herkenbaar? De natuurdiëtist heeft een slimme oplossing. Volgens Marijke De Waal Malefijt, natuurdiëtiste en schrijfster van Ik heb er mijn …
Read more on Margriet

Afhaalmaaltijden altijd slecht?
Op het spreekuur adviseer ik meestal dat je niet elke dag van de week gezond hoeft te eten. Het moet ook nog leuk blijven en liefst jarenlang een gezonde leefstijl vast kunnen houden is het belangrijkst. Als 6 van de 7 dagen gezond zijn, kun je best 1 …
Read more on Blog.nl (Blog)