afvallen-schema

Dieet Schema

Trulicity nieuwe behandeloptie voor volwassenen met diabetes type 2
Wanneer dieet en lichaamsbeweging alleen onvoldoende glucoseregulatie geven bij patiënten voor wie gebruik van metformine onwenselijk wordt geacht vanwege intolerantie of contra-indicaties. Over de dosering. Trulicity 1,5 mg wordt aanbevolen voor …
Read more on apothekersnieuws.nl

Veel onduidelijkheid voor Cocu in aanloop naar AZ-PSV
Schermafbeelding 2014-05-02 om 11.13.52 Er zijn nog de nodige vraagtekens voor PSV-trainer Cocu in aanloop naar de uitwedstrijd tegen AZ van komend weekend. Het is nog allerminst zeker op Jetro Willems aanstaande zondag mee kan spelen tegen AZ …
Read more on Blog.nl (Blog)

Zlatan Ibrahimovic: weg bij PSG, maar waarheen?
Schermafbeelding 2014-03-17 om 11.46.17 Waar ligt de toekomst van Zlatan Ibrahimovic? De Zweedse superster bevestigde onlangs dat hij Paris Saint-Germain na vier seizoenen zal verlaten en het zou goed kunnen dat hij naar de Premier League gaat.
Read more on Blog.nl (Blog)