afslanken-buik

Afslanken Buik

Het alkalisch dieet
Het alkalisch dieet is in zekere zin een buitenbeentje. In principe gaat het namelijk niet om de zoveelste toverformule om gewicht kwijt te raken, maar eigenaardig genoeg duikt het vooral in die zin de laatste tijd juist wel veelvuldig op op websites …
Read more on Gezondheidsnet

Kim Kardashian wil op de natuurlijke manier bevallen, maar dat zal nog flink
Dan kun je dus kiezen voor een keizersnede, maar je kunt ook afwachten of de baby misschien alsnog draait (kleine kans) of de verloskundige kan de baby proberen te draaien door op de buik te duwen. Dat lukt in bijna de helft van de gevallen. Ook Kim …
Read more on De Dagelijkse Standaard (Blog)

Ken jij mensen die elektronisch roken? Dit is namelijk wat er kan gebeuren als
Derdegraadsbrandwonden op z’n buik, knieën en dijbenen (wie het niet gelooft: dit zijn de minder prettige foto’s daarvan), waar de doktoren aanvankelijk 14 uur mee in de weer waren. Vervolgends deden al deze wonden er maanden over om te genezen en …
Read more on De Dagelijkse Standaard (Blog)